Gîte "El Sueno"

Vanwege de structuur van ons terrein en om de rust in de vallei te bewaren is Frayssinette een plek voor mensen die zonder kinderen en/of huisdieren komen.

Voor alle vakantie huisjes zelf lakens, slopen, handdoeken en theedoeken mee nemen.
Aankomst is op zaterdag/zondag vanaf 5 uur en vertrek zaterdag vóór 10.30 uur


uniek natuuthuis

 El Sueno (Het droombeeld) is een 2-pers. vakantie huis midden in de vallei, 60 m van de plek waar je auto staat en 250m van het riviertje met watervallen. Deze vrijstaande gite is dicht bij ons huis gelegen, je merkt daar echter weinig van omdat wij ons terras aan de andere kant van ons huis hebben. Je komt binnen in de keuken voorzien van een koelkast, gasfornuis met oven koffiezet apperaat, waterkoker, pannen, keukengerei en servies. Hier zijn ook de wc en ruime badkamer. Boven is de woon-slaapkamer met een houtkachel en elektrisch kacheltje en een vrij gelegen terras op het zuiden.                                                                Hier staat een twee pers. bed  Bed 160x200, dekbed 200x200, slopen 65x65
In Casa-Roca is een wifi aansluiting die je zelf aan of uit of kunt zetten.Romantisch vakantiehuisje frankrijk

2 pers vacantiehuisje,Frankrijk

kleurig ecologies huisje frankrijk

fantasierjk huisje frankrijk

gezellig vakantie huisje zuid frankrijk

kunstzinnig

kunst

gite el sueno

vakantiehuis

6 dagen €275,- /€350,-  7 dagen €295,-/€375    14 dagen €550,-/€700,-                                                                          

Aankomst op zaterdag of zondag na 17.00, vertrek op vrijdag of zaterdag voor 10.30.                                                                                          Om de rust in de vallei te bewaren is Frayssinette een plek voor mensen die zonder kinderen en/of huisdieren komen.

Voor de vakantie huisjes die wij verhuren, zelf lakens, slopen (65x65), hand- en theedoeken mee nemen.